Beskyttelse for passordene dine og sensitiv informasjon

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon (for eksempel passdetaljer og økonomiske eller medisinske journaler) med ett hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære og bærbare datamaskiner og på mobile enheter som kjører Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™, for å sikre og synkronisere alle dataene dine.

Merk: Kaspersky Password Manager er bare tilgjengelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky Password Manager:

Du kan administrere dataene dine enten fra programgrensesnittet eller på My Kaspersky.

Installer Kaspersky Password Manager